Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Blanda ihop dig egna kryddrubb och sätt smak på det du vill grilla i sommar, t ex kycklingmedaljonger! Servera med en raw slawsallad och en god vitlöksdressing.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 600 g kycklingmedaljonger
  • Kryddrubb:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 msk vitlökspulver
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk fänkålsfrön, mortlade
  • 1 tsk strösocker
  • Raw slawsallad:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 1.5 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 msk skalade sesamfrön, torrostade
  • 1 salladslök, strimlad

Gör så här

  1. Blanda alla kryddorna till rubben och vänd runt kycklingbitarna i blandningen.
  2. Rör ihop majonnäs och yoghurt med vitlök. Vänd runt grönsakerna med limesaft och salt. Bred ut såsen på ett serveringsfat och toppa med raw slawsalladen. Strö över torrostade sesamfrön och strimlad salladslök.
  3. Trä upp kycklingen på spett och grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt med fin yta. Servera med raw slawsalladen.

Servering

Gott att servera med klyftpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 600 g kycklingmedaljonger
  • Kryddrubb:
  • 1 msk paprikapulver
  • 0.5 msk vitlökspulver
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk fänkålsfrön, mortlade
  • 1 tsk strösocker
  • Raw slawsallad:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 1.5 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 msk skalade sesamfrön, torrostade
  • 1 salladslök, strimlad

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Blanda ihop dig egna kryddrubb och sätt smak på det du vill grilla i sommar, t ex kycklingmedaljonger! Servera med en raw slawsallad och en god vitlöksdressing.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla kryddorna till rubben och vänd runt kycklingbitarna i blandningen.
  2. Rör ihop majonnäs och yoghurt med vitlök. Vänd runt grönsakerna med limesaft och salt. Bred ut såsen på ett serveringsfat och toppa med raw slawsalladen. Strö över torrostade sesamfrön och strimlad salladslök.
  3. Trä upp kycklingen på spett och grilla eller stek kycklingen tills den är genomstekt med fin yta. Servera med raw slawsalladen.

Servering

Gott att servera med klyftpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies