För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 kg lutfisk
  • Kryddigt parmesansmör:
  • 3 msk rumsvarmt smör
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk tigersås
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 krm kajennpeppar

Gör så här

  1. Koka fisken och salta den.
  2. Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.

Servering

Bjud kokt potatis och gröna ärter till.

Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citron- och saffranskyckling

(7)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)

Räksallad med japansk dressing

(93)

Fiskbullar i citrongräddsås

(17)

Kokospanerad quorn med mango- & papayasallad

(8)

Grillad lax med äppel- och kaprissalsa

(2)

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 kg lutfisk
  • Kryddigt parmesansmör:
  • 3 msk rumsvarmt smör
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk tigersås
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 krm kajennpeppar

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka fisken och salta den.
  2. Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.

Servering

Bjud kokt potatis och gröna ärter till.

Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citron- och saffranskyckling

(7)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)

Räksallad med japansk dressing

(93)

Fiskbullar i citrongräddsås

(17)

Kokospanerad quorn med mango- & papayasallad

(8)

Grillad lax med äppel- och kaprissalsa

(2)

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)