
Kryddigt parmesansmör till lutfisk
Betyg (1-5):
Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.
Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 kg lutfisk
- Kryddigt parmesansmör:
- 3 msk rumsvarmt smör
- 1 dl finriven parmesanost
- 1 pressade vitlöksklyftor
- 1 msk tigersås
- 2 tsk pressad citronsaft
- 1 krm vitpeppar
- 0.5 krm kajennpeppar
Gör så här
- Koka fisken och salta den.
- Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.
Servering
Bjud kokt potatis och gröna ärter till.
Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.
Liknande recept
Kryddigt parmesansmör till lutfisk
Betyg (1-5):
Smör med vitlök, citron och kajenpeppar ger en god smak till lutfisken.
Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka fisken och salta den.
- Rör ihop alla ingredienser till smöret och servera till fisken.
Servering
Bjud kokt potatis och gröna ärter till.
Tips

Smöret är också gott till kött eller att gratinera ostron eller musslor med.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!