Kryddiga rotselleristicks med mangoyoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Sweet chili, kanel och vitlök utgör basen till den här spännande kryddblandningen som rottselleristavarna rostas med. Doppa dem i den goda mangodippen av mynta och chutney och du har ett perfekt annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk kanel
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 500 g rotselleri, i långa stavar
  • Mangoyoghurt:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl hackad mynta
  • 1 krm peppar

Gör så här

  1. Blanda olja, sweet chili-sås, kryddor och vitlök. Vänd rotselleristavarna i kryddblandningen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta högt upp i ugnen i 15 minuter. Blanda ihop ingredienserna till mangoyoghurten och servera som dipp till varma rotselleristavar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg
Betyg
(11)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk kanel
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 500 g rotselleri, i långa stavar
  • Mangoyoghurt:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl hackad mynta
  • 1 krm peppar

Kryddiga rotselleristicks med mangoyoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Sweet chili, kanel och vitlök utgör basen till den här spännande kryddblandningen som rottselleristavarna rostas med. Doppa dem i den goda mangodippen av mynta och chutney och du har ett perfekt annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja, sweet chili-sås, kryddor och vitlök. Vänd rotselleristavarna i kryddblandningen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta högt upp i ugnen i 15 minuter. Blanda ihop ingredienserna till mangoyoghurten och servera som dipp till varma rotselleristavar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Coleslaw med grönkål och äpple

Betyg
Betyg
(11)