Kryddiga rotselleristicks med mangoyoghurt

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Sweet chili, kanel och vitlök utgör basen till den här spännande kryddblandningen som rottselleristavarna rostas med. Doppa dem i den goda mangodippen av mynta och chutney och du har ett perfekt annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk kanel
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 500 g rotselleri, i långa stavar
  • Mangoyoghurt:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl hackad mynta
  • 1 krm peppar

Gör så här

  1. Blanda olja, sweet chili-sås, kryddor och vitlök. Vänd rotselleristavarna i kryddblandningen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta högt upp i ugnen i 15 minuter. Blanda ihop ingredienserna till mangoyoghurten och servera som dipp till varma rotselleristavar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Skagenröra

(29)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk kanel
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 500 g rotselleri, i långa stavar
  • Mangoyoghurt:
  • 2 dl yoghurt, 10 %
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 dl hackad mynta
  • 1 krm peppar

Kryddiga rotselleristicks med mangoyoghurt

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Sweet chili, kanel och vitlök utgör basen till den här spännande kryddblandningen som rottselleristavarna rostas med. Doppa dem i den goda mangodippen av mynta och chutney och du har ett perfekt annorlunda tillbehör.

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja, sweet chili-sås, kryddor och vitlök. Vänd rotselleristavarna i kryddblandningen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta högt upp i ugnen i 15 minuter. Blanda ihop ingredienserna till mangoyoghurten och servera som dipp till varma rotselleristavar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Skagenröra

(29)

Krämig wasabisill

(6)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies