Kryddiga frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Torkade frukter i vacker glasburk med chili och ingefära blir en superbra present som håller länge i kylen.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g torkade frukter, t ex katrinplommon, aprikoser, fikon
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • Lag:
  • 2.5 dl vatten
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 10 kryddnejlikor
  • 1 krm ingefära
  • 0.5 citron eller apelsin, finstrimlat skal

Gör så här

  1. Lägg frukterna och chilin i en burk. Koka upp alla ingredienser till lagen. Häll den över frukten. Täck och låt stå 4-5 timmar eller över natten. Kan förvaras i kylskåp 2-3 veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tarteletter med fänkål och kokos

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morots-halwa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(7)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g torkade frukter, t ex katrinplommon, aprikoser, fikon
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • Lag:
  • 2.5 dl vatten
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 10 kryddnejlikor
  • 1 krm ingefära
  • 0.5 citron eller apelsin, finstrimlat skal

Kryddiga frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Torkade frukter i vacker glasburk med chili och ingefära blir en superbra present som håller länge i kylen.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg frukterna och chilin i en burk. Koka upp alla ingredienser till lagen. Häll den över frukten. Täck och låt stå 4-5 timmar eller över natten. Kan förvaras i kylskåp 2-3 veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tarteletter med fänkål och kokos

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Morots-halwa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(7)