Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (4 betyg)

Låt äpple, morot och selleri ta plats i den här varianten av "vegetarisk Skagenröran".

Tillagningstid: 15 minuter
7 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 390 g kronärtskocksbottnar på burk
  • Grön skagenröra:
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 skalat äpple i små tärningar
  • 75 g grovriven morot (1 morot = ca 75 g)
  • 1 msk hackad röd lök
  • 0.5 dl hackad stjälk selleri
  • 3 msk hackad gräslök
  • 0.5 krm sambal oelek
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Skölj kronärtskocksbottnarna och låt dem rinna av väl. Blanda alla ingredienser till röran och fördela den på bottnarna.

Servering

Servera som liten förrätt eller tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 390 g kronärtskocksbottnar på burk
  • Grön skagenröra:
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 skalat äpple i små tärningar
  • 75 g grovriven morot (1 morot = ca 75 g)
  • 1 msk hackad röd lök
  • 0.5 dl hackad stjälk selleri
  • 3 msk hackad gräslök
  • 0.5 krm sambal oelek
  • 1 krm salt

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (4 betyg)

Låt äpple, morot och selleri ta plats i den här varianten av "vegetarisk Skagenröran".

Tillagningstid: 15 minuter
7 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj kronärtskocksbottnarna och låt dem rinna av väl. Blanda alla ingredienser till röran och fördela den på bottnarna.

Servering

Servera som liten förrätt eller tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)