Krämig rucolasill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

Tillagningstid: 15 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 30 g rucola
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1 fintärnat rött äpple
  • 5 cm finhackad purjolök
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • salt

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm bitar. Mixa rucolan med lite av crème fraichen tills den är riktigt grön. Tillsätt citronskal och citronsaft, smaka av med salt. Vispa resterande crème fraiche hård och vänd ner i såsen. Varva sås och sill med äpple och purjolök i en skål eller glasburk.

Servering

Garnera sillen med rucola blandat med tärnat äpple och hackad purjo.

Tips

Visste du att om du rör crème fraiche blir den rinnig men om du vispar den blir den hård.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig dragonsill med drag av vinäger

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjromssill med citron

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kall kryddig yoghurtsoppa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig kumminsill

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 30 g rucola
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1 fintärnat rött äpple
  • 5 cm finhackad purjolök
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • salt

Krämig rucolasill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

Tillagningstid: 15 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm bitar. Mixa rucolan med lite av crème fraichen tills den är riktigt grön. Tillsätt citronskal och citronsaft, smaka av med salt. Vispa resterande crème fraiche hård och vänd ner i såsen. Varva sås och sill med äpple och purjolök i en skål eller glasburk.

Servering

Garnera sillen med rucola blandat med tärnat äpple och hackad purjo.

Tips

Visste du att om du rör crème fraiche blir den rinnig men om du vispar den blir den hård.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig dragonsill med drag av vinäger

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjromssill med citron

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kall kryddig yoghurtsoppa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Krämig kumminsill

Betyg
Betyg
(4)