
Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple
Betyg (1-5):
Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith
Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 1 msk vitvinsvinäger
- 3 msk finriven pepparrot
- 1 msk senap, original
- 2 msk finhackad persilja
- 0.5 tsk svartpeppar
- 300 g rödkål, tunt skivad
- 150 g morot, grovriven
- 0.5 granatäpple
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
- Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.
Liknande recept
Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple
Betyg (1-5):
Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith
Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
- Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-12-23
Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet
2020-12-22
Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)
2018-01-04
Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Håkan
2020-12-23
Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet
Anna
2020-12-22
Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)
Lena
2018-01-04
Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas