För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
3.83 (6 betyg)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

(16)

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

(4)

Tortillawraps med chèvrekräm

(2)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

(3)

Chorizo med bröd och olika toppingar

(2)

Minispenatpajer med fetaost

(45)

Laxsashimi

(3)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
3.83 (6 betyg)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

(16)

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

(4)

Tortillawraps med chèvrekräm

(2)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

(3)

Chorizo med bröd och olika toppingar

(2)

Minispenatpajer med fetaost

(45)

Laxsashimi

(3)