Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2020-12-23

Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet

Anna

2020-12-22

Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)

Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2020-12-23

Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet

Anna

2020-12-22

Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)

Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)