För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Krämig rödbetssallad till julbordet

Betyg (1-5):
4.8 (5 betyg)

God och syrlig rödbetssallad med äpple och saltgurka av Christina Möller, perfekt i juletid.

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g färska rödbetor
  • 1 stor morot
  • 4 hela saltgurkor
  • 1 syrligt äpple
  • 5 msk majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 röd lök, finhackad
  • salt

Gör så här

  1. Koka rödbetor och morot mjuka i saltat vatten, häll av och låt kallna. Skala rödbetor, morötter, äpple och eventuellt gurkor med potatisskalare.
  2. Skär allt i tunna skivor och sedan i något mindre bitar. Blanda majonnäs och crème fraiche. Vänd ner rödbetor, morötter, saltgurka, äpple och ev rödlök. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Picklade rotsaker och äpplen

(9)

Picklade rödbetor

(11)

Mias morotssallad

(2)

Coleslaw med syrligt äpple

(3)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(14)

Fräsch rotfruktssallad

(0)

Rödbetssallad av Niklas Ekstedt

(1)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 300 g färska rödbetor
  • 1 stor morot
  • 4 hela saltgurkor
  • 1 syrligt äpple
  • 5 msk majonnäs
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 röd lök, finhackad
  • salt

Krämig rödbetssallad till julbordet

Betyg (1-5):
4.8 (5 betyg)

God och syrlig rödbetssallad med äpple och saltgurka av Christina Möller, perfekt i juletid.

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka rödbetor och morot mjuka i saltat vatten, häll av och låt kallna. Skala rödbetor, morötter, äpple och eventuellt gurkor med potatisskalare.
  2. Skär allt i tunna skivor och sedan i något mindre bitar. Blanda majonnäs och crème fraiche. Vänd ner rödbetor, morötter, saltgurka, äpple och ev rödlök. Smaka av med salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Picklade rotsaker och äpplen

(9)

Picklade rödbetor

(11)

Mias morotssallad

(2)

Coleslaw med syrligt äpple

(3)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(14)

Fräsch rotfruktssallad

(0)

Rödbetssallad av Niklas Ekstedt

(1)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)