Krämig pastasallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Pastasallad med ugnsstekt fläskfilé. Krämigt med fransk senap, crème fraiche och dragon.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 fläskfilé eller fläskytterfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olja
  • 1 tsk salt
  • Pastasallad:
  • 350 g pastaskruvar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 hackade schalottenlökar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk finhackad färsk dragon
  • svartpeppar
  • 100 g finstrimlade sockerärtor
  • 1 strimlad salladslök
  • 1 dl hackad persilja
  • salt

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttet runt om till fin stekyta. Stek klart köttet i ugnen till en innetemperatur på 68°, ca 30 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och kyl därefter ner i kallt vatten.
  3. Blanda ihop crème fraiche, lök, vinäger, senap och dragon till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ihop pasta, sockerärtor och salladslök med såsen och toppa med persilja.
  5. Skiva köttet i ca 1 cm tunna skivor och servera med pastasalladen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wokad biff- och pastasallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minestronesoppa med köttfärs

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(36)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 1 fläskfilé eller fläskytterfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olja
  • 1 tsk salt
  • Pastasallad:
  • 350 g pastaskruvar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 hackade schalottenlökar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk finhackad färsk dragon
  • svartpeppar
  • 100 g finstrimlade sockerärtor
  • 1 strimlad salladslök
  • 1 dl hackad persilja
  • salt

Krämig pastasallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Pastasallad med ugnsstekt fläskfilé. Krämigt med fransk senap, crème fraiche och dragon.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttet runt om till fin stekyta. Stek klart köttet i ugnen till en innetemperatur på 68°, ca 30 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och kyl därefter ner i kallt vatten.
  3. Blanda ihop crème fraiche, lök, vinäger, senap och dragon till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ihop pasta, sockerärtor och salladslök med såsen och toppa med persilja.
  5. Skiva köttet i ca 1 cm tunna skivor och servera med pastasalladen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Wokad biff- och pastasallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Viltköttbullar med lingon och senapssås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minestronesoppa med köttfärs

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(36)