Krämig pasta med strimlad biff

Betyg (1-5):
2.85 (137 betyg)

Snabb och lyxig pasta med vitlök och dijonsenap i såsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 320 g pasta
  • 2 msk smör
  • 500 g biff, strimlad
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 3 dl vatten
  • 1.5 msk dijonsenap
  • 2 dl grädde
  • 60 g rucola

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek köttet i smör. Salta och peppra efter tycke. Stek ca 2 min, köttet ska vara rött i mitten. Lägg köttet att vila på en tallrik, då blir mitten perfekt rosa av eftervärmen.
  3. Stek lök och vitlök i smöret som är kvar i pannan. Slå på vatten, senap och rör om.
  4. Häll i grädde och låt småputtra någon min. Vänd ner köttet och pastan i såsen, servera direkt tillsammans med rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



9 st
  • Ingredienser (9)
  • 320 g pasta
  • 2 msk smör
  • 500 g biff, strimlad
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 3 dl vatten
  • 1.5 msk dijonsenap
  • 2 dl grädde
  • 60 g rucola

Krämig pasta med strimlad biff

Betyg (1-5):
2.85 (137 betyg)

Snabb och lyxig pasta med vitlök och dijonsenap i såsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek köttet i smör. Salta och peppra efter tycke. Stek ca 2 min, köttet ska vara rött i mitten. Lägg köttet att vila på en tallrik, då blir mitten perfekt rosa av eftervärmen.
  3. Stek lök och vitlök i smöret som är kvar i pannan. Slå på vatten, senap och rör om.
  4. Häll i grädde och låt småputtra någon min. Vänd ner köttet och pastan i såsen, servera direkt tillsammans med rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies