Krämig citronpasta med fisk

Betyg (1-5):
2.67 (6 betyg)

Pastarätt med fisk, purjolök, grädde och citron.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 320 g spagetti
  • 400 g alaska pollock, tinad
  • 200 g purjolök, strimlad
  • 1 msk olivolja
  • 2.5 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 citron, finrivet skal och en saft
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär fisken i bitar och salta. Fräs purjolök i olivolja. Tillsätt grädde och smula ner buljongtärningen, låt sjuda några minuter. Lägg ner fiskbitarna i såsen och täck med lock. Fisken är klar efter ca 5 min. Smaka av med salt.
  2. Servera med pastan och riv över citronskal. Pressa ev över lite citronsaft och krydda med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 320 g spagetti
  • 400 g alaska pollock, tinad
  • 200 g purjolök, strimlad
  • 1 msk olivolja
  • 2.5 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 citron, finrivet skal och en saft
  • svartpeppar

Krämig citronpasta med fisk

Betyg (1-5):
2.67 (6 betyg)

Pastarätt med fisk, purjolök, grädde och citron.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär fisken i bitar och salta. Fräs purjolök i olivolja. Tillsätt grädde och smula ner buljongtärningen, låt sjuda några minuter. Lägg ner fiskbitarna i såsen och täck med lock. Fisken är klar efter ca 5 min. Smaka av med salt.
  2. Servera med pastan och riv över citronskal. Pressa ev över lite citronsaft och krydda med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies