För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Krämig citronpasta med fisk

Betyg (1-5):
3.72 (40 betyg)

Pastarätt med fisk, purjolök, grädde och citron.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 320 g spagetti
  • 400 g alaska pollock, tinad
  • 200 g purjolök, strimlad
  • 1 msk olivolja
  • 2.5 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 citron, finrivet skal och en saft
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär fisken i bitar och salta. Fräs purjolök i olivolja. Tillsätt grädde och smula ner buljongtärningen, låt sjuda några minuter. Lägg ner fiskbitarna i såsen och täck med lock. Fisken är klar efter ca 5 min. Smaka av med salt.
  2. Servera med pastan och riv över citronskal. Pressa ev över lite citronsaft och krydda med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kim

2020-03-03

Supergod och så härligt frisk med citron. Enkel och snabb.

A

2020-01-22

Helt klart godkänd! Nästa gång ska vi krydda lite mer och få såsen mer krämig😄

Elin

2020-01-16

Lättlagad vardagsfisk som även barnen tyckte var god. Kommer absolut att lagas här hemma igen.

Christina

2019-12-02

Hela familjens favorit.

Maylie

2019-10-22

Vi hade ingen purjolök men selleri funkade oxå riktigt bra! Superlätt och supergod!

Liknande recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(36)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(76)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(139)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(18)

Lökpaj med smördeg

(35)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Borsjtj med kryddig korv

(21)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 320 g spagetti
  • 400 g alaska pollock, tinad
  • 200 g purjolök, strimlad
  • 1 msk olivolja
  • 2.5 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 citron, finrivet skal och en saft
  • svartpeppar

Krämig citronpasta med fisk

Betyg (1-5):
3.72 (40 betyg)

Pastarätt med fisk, purjolök, grädde och citron.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär fisken i bitar och salta. Fräs purjolök i olivolja. Tillsätt grädde och smula ner buljongtärningen, låt sjuda några minuter. Lägg ner fiskbitarna i såsen och täck med lock. Fisken är klar efter ca 5 min. Smaka av med salt.
  2. Servera med pastan och riv över citronskal. Pressa ev över lite citronsaft och krydda med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kim

2020-03-03

Supergod och så härligt frisk med citron. Enkel och snabb.

A

2020-01-22

Helt klart godkänd! Nästa gång ska vi krydda lite mer och få såsen mer krämig😄

Elin

2020-01-16

Lättlagad vardagsfisk som även barnen tyckte var god. Kommer absolut att lagas här hemma igen.

Christina

2019-12-02

Hela familjens favorit.

Maylie

2019-10-22

Vi hade ingen purjolök men selleri funkade oxå riktigt bra! Superlätt och supergod!

Liknande recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(36)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(76)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(139)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(18)

Lökpaj med smördeg

(35)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Borsjtj med kryddig korv

(21)