Korvwrap med pepparrotssås

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Tunnbrödsrulle med korv och mos, som toppas med rödkål, pepparrotssås och rostad lök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 600 g potatis, skalad
  • 4 korvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • rostad lök
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med pressad eller lätt krossad potatis, kål, korv och pepparrotssås. Toppa med rostad lök.

Tips

Skiva 2 lökar och stek i smör under omrörning tills gyllene, ca 10 min. Salta lätt så släpper löken vätska och det går lättare. Fyll din rulle med den karamelliserade löken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulla

2019-10-14

Något av det absolut godaste jag någonsin ätit. Bjuder alltid på detta när jag har gäster över. Passar till både fest och vardag. Äter det nästan 3 gånger i veckan. Håller med Anita, om det finns på menyn beställer jag alltid det. Mvh Ulla

Anita

2019-10-14

Enkelt och gott, perfekt att äta ute👍

Liknande recept

Svartkålssoppa med chèvre och blodiga mumier

(0)

Korv Stroganoff

(329)

Råkorv med ljummen rotfruktssallad och senapskräm

(0)

Panpizza

(2)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Pasta med het tomatsås och chorizo

(3)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(0)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(4)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 600 g potatis, skalad
  • 4 korvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • rostad lök
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs, gärna Hellmann´s
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Korvwrap med pepparrotssås

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Tunnbrödsrulle med korv och mos, som toppas med rödkål, pepparrotssås och rostad lök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med pressad eller lätt krossad potatis, kål, korv och pepparrotssås. Toppa med rostad lök.

Tips

Skiva 2 lökar och stek i smör under omrörning tills gyllene, ca 10 min. Salta lätt så släpper löken vätska och det går lättare. Fyll din rulle med den karamelliserade löken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulla

2019-10-14

Något av det absolut godaste jag någonsin ätit. Bjuder alltid på detta när jag har gäster över. Passar till både fest och vardag. Äter det nästan 3 gånger i veckan. Håller med Anita, om det finns på menyn beställer jag alltid det. Mvh Ulla

Anita

2019-10-14

Enkelt och gott, perfekt att äta ute👍

Liknande recept

Svartkålssoppa med chèvre och blodiga mumier

(0)

Korv Stroganoff

(329)

Råkorv med ljummen rotfruktssallad och senapskräm

(0)

Panpizza

(2)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Pasta med het tomatsås och chorizo

(3)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(0)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies