Korvwrap med morotskross och cottage cheese

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

En uppdaterad klassiker! Här får korven sällskap av potatismos med morot samt cottage cheese med örter. Allt hopvirat som en wrap.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 300 g potatis
  • 300 g morot
  • 25 g smör
  • 8 kabanoss eller andra tunna korvar
  • 250 g cottage cheese
  • 2 tsk olivolja
  • 0.5 msk örtkrydda
  • 4 romansalladsblad
  • 4 tortillabröd

Gör så här

  1. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Krossa med potatiskross eller ballongvisp. Klicka i smör och vänd runt. Smaka av med salt.
  2. Stek korvarna tills de är varma med fin yta. Smaksätt cottage cheese med olja och örter. Servera kross och korv med sallad och cottage cheese i tortillabröd.

Tips

Smaksätt med din favoritketchup, t ex sirirachasås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gulasch med bönor

(23)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g potatis
  • 300 g morot
  • 25 g smör
  • 8 kabanoss eller andra tunna korvar
  • 250 g cottage cheese
  • 2 tsk olivolja
  • 0.5 msk örtkrydda
  • 4 romansalladsblad
  • 4 tortillabröd

Korvwrap med morotskross och cottage cheese

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

En uppdaterad klassiker! Här får korven sällskap av potatismos med morot samt cottage cheese med örter. Allt hopvirat som en wrap.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Krossa med potatiskross eller ballongvisp. Klicka i smör och vänd runt. Smaka av med salt.
  2. Stek korvarna tills de är varma med fin yta. Smaksätt cottage cheese med olja och örter. Servera kross och korv med sallad och cottage cheese i tortillabröd.

Tips

Smaksätt med din favoritketchup, t ex sirirachasås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gulasch med bönor

(23)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies