För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Korvgryta med äpple

Betyg (1-5):
3.06 (16 betyg)

Krämig och kryddig korvrätt med äpple och curry.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • 4 korvar
  • 1 gul lök, grovt hackad
  • 1 äpple, tärnat
  • 1 msk curry
  • olivolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl vatten

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär korven i tunna skivor och stek lätt krispig i en stekpanna. Lägg åt sidan.
  3. Fräs lök, äpple och curry i olja i samma stekpanna.
  4. Häll i vatten och crème fraiche. Lägg tillbaka korven och låt allt småputtra ca 5 min. Servera grytan med ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Oskar

2019-03-12

I grunden okej, men behöver mer curry än receptets 1 msk. Vidare är 2dl créme fraiche och 3dl vatten på tok för mycket vattten!

Susanne

2016-11-14

mycket god och enkel att tillaga.

Annika

2016-10-16

Enkel, snabb och väldigt god!

Liknande recept

Korv tandoori med örtyoghurt

(0)

Kassler med äpple och dragon

(15)

Fruktig kamutvetesallad med saffran och grönkål

(2)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl ris
  • 4 korvar
  • 1 gul lök, grovt hackad
  • 1 äpple, tärnat
  • 1 msk curry
  • olivolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl vatten

Korvgryta med äpple

Betyg (1-5):
3.06 (16 betyg)

Krämig och kryddig korvrätt med äpple och curry.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär korven i tunna skivor och stek lätt krispig i en stekpanna. Lägg åt sidan.
  3. Fräs lök, äpple och curry i olja i samma stekpanna.
  4. Häll i vatten och crème fraiche. Lägg tillbaka korven och låt allt småputtra ca 5 min. Servera grytan med ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Oskar

2019-03-12

I grunden okej, men behöver mer curry än receptets 1 msk. Vidare är 2dl créme fraiche och 3dl vatten på tok för mycket vattten!

Susanne

2016-11-14

mycket god och enkel att tillaga.

Annika

2016-10-16

Enkel, snabb och väldigt god!

Liknande recept

Korv tandoori med örtyoghurt

(0)

Kassler med äpple och dragon

(15)

Fruktig kamutvetesallad med saffran och grönkål

(2)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)