För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 vaniljstång
  • 500 g körsbär
  • 0.5 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g kardemummaskorpor
  • 4 msk honung

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
  2. Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Våfflor utan ägg

(107)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Ris à la Malta

(40)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Yoghurtbägare med hjortron

(5)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(23)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 vaniljstång
  • 500 g körsbär
  • 0.5 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g kardemummaskorpor
  • 4 msk honung

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
  2. Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Våfflor utan ägg

(107)

Ris à la Malta med hjortron

(3)

Ris à la Malta

(40)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Yoghurtbägare med hjortron

(5)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(23)