
Körsbärstrifle med kardemummaskorpor
Betyg (1-5):
En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 vaniljstång
- 500 g körsbär
- 0.5 dl socker
- 2 dl crème fraiche
- 100 g kardemummaskorpor
- 4 msk honung
Gör så här
- Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
- Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.
Liknande recept
Körsbärstrifle med kardemummaskorpor
Betyg (1-5):
En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
- Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!