Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (5 betyg)

En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 vaniljstång
  • 500 g körsbär
  • 0.5 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g kardemummaskorpor
  • 4 msk honung

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
  2. Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 vaniljstång
  • 500 g körsbär
  • 0.5 dl socker
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g kardemummaskorpor
  • 4 msk honung

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (5 betyg)

En lättlagad och god efterrätt gjord på crème fraiche smaksatt med vanilj, körsbär och honung.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Rårör körsbären med socker, vaniljfrön och vaniljstång i en kastrull. Låt sjuda cirka 10 minuter. Plocka bort vaniljstången.
  2. Vispa crème fraiche tills den blir luftig, 2-3 minuter. Varva körsbären med crème fraiche, skorpor och honung i ett glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ris à la Malta med hjortron

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)