Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 500 g kolja
  • 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
  • 300 g tomat
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • 70 g rucola
  • potatis, bulgur eller råris

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
  2. Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sudado med sötpotatisaioli

(0)

Peixe frito com batata doce

(4)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)

Vedhalstrad torsk med potatis, ägg och brynt smör

(6)

Friterad fisk med sötpotatis-fries

(2)

Mandelpotatispuré med mandelstekt torsk, äpple och brynt smör

(31)

Mannerströms fiskfärsbiffar med pepparrot

(40)

Laxpudding med gravad lax

(48)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g kolja
  • 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
  • 300 g tomat
  • 1 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 kruka basilika
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • 70 g rucola
  • potatis, bulgur eller råris

Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
  2. Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sudado med sötpotatisaioli

(0)

Peixe frito com batata doce

(4)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)

Vedhalstrad torsk med potatis, ägg och brynt smör

(6)

Friterad fisk med sötpotatis-fries

(2)

Mandelpotatispuré med mandelstekt torsk, äpple och brynt smör

(31)

Mannerströms fiskfärsbiffar med pepparrot

(40)

Laxpudding med gravad lax

(48)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies