
Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn
Betyg (1-5):
Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!
Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (9)
- 500 g kolja
- 2 skivor vitt bröd (gärna torrt)
- 300 g tomat
- 1 dl olivolja
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 0.5 kruka basilika
- 0.5 tsk svartpeppar
- Till servering
- 70 g rucola
- potatis, bulgur eller råris
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
- Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.
Liknande recept
Kolja toppad med italiensk brödsallad i ugn
Betyg (1-5):
Italiensk smaksättning är perfekt till fisk!
Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Tärna bröd och tomater och vänd ihop med olja, vitlök, hälften av basilikabladen, salt och peppar.
- Lägg tomatsalladen ovanpå fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Toppa med resten av basilikabladen och servera med rucola och till exempel potatis.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!