Klassik laxburgare

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Klassisk burgare med lax

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 500 g laxfilé
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olivolja
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.6 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 st hamburgerbröd

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing. Skär laxen i portionsbitar och krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på båda sidor till fin färg, mitten får gärna vara lite rå.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing och lax.

Tips

Perfekt att göra på den tunnare delen (stjärtdelen) av fisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Gröna vegobollar - Lotta Lundgren

(4)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Laxtaco

(9)

Risfyllda grönsaker

(0)

Gazpacho med pizzabullar

(10)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g laxfilé
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olivolja
  • Hamburgerdressing
  • 1.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • Tillbehör
  • 0.6 krispsallad
  • 2 st tomater, skivade
  • 1 st liten rödlök, skivad
  • 4 st hamburgerbröd

Klassik laxburgare

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Klassisk burgare med lax

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och chilisås till en dressing. Skär laxen i portionsbitar och krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen på båda sidor till fin färg, mitten får gärna vara lite rå.
  3. Fyll burgarbröd med sallad, tomat, lök, dressing och lax.

Tips

Perfekt att göra på den tunnare delen (stjärtdelen) av fisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe

(32)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Gröna vegobollar - Lotta Lundgren

(4)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Laxtaco

(9)

Risfyllda grönsaker

(0)

Gazpacho med pizzabullar

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies