Klämma med leverpastej, bacon och saltgurka

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 100 g strimlad bacon
  • 400 g bredbar leverpastej
  • 4 hela, skivade tunnbröd gurkor

Gör så här

  1. Stek baconet. Fördela leverpastej, bacon och gurka på brödet. Rulla ihop brödet och svep in i smörpapper till utflykten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm macka med zucchini och skinka

(0)

Pasta med grönkålspesto och skinka

(1)

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

(5)

Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök

(0)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Klämma med ägg och skinka

(2)

Dagobertare extra allt

(5)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g strimlad bacon
  • 400 g bredbar leverpastej
  • 4 hela, skivade tunnbröd gurkor

Klämma med leverpastej, bacon och saltgurka

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek baconet. Fördela leverpastej, bacon och gurka på brödet. Rulla ihop brödet och svep in i smörpapper till utflykten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varm macka med zucchini och skinka

(0)

Pasta med grönkålspesto och skinka

(1)

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

(5)

Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök

(0)

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Klämma med ägg och skinka

(2)

Dagobertare extra allt

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies