
Kerala curry-kyckling
Betyg (1-5):
Koka ris, fräs på kycklingbitar och blanda curry och kokosmjölk. Enklare blir det inte!
Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 400 g tärnade kycklingfiléer
- 1 msk smör eller olja
- 80 g curry (kerala)
- 4 dl kokosmjölk
Gör så här
- Bryn kycklingbitarna i smör eller olja tills de fått färg.
- Tillsätt curry (finns färdig mix att köpa) rör om och häll i kokosmjölken.
- Låt sjuda ca 5 minuter eller tills kycklingen är färdig.
Liknande recept
Kerala curry-kyckling
Betyg (1-5):
Koka ris, fräs på kycklingbitar och blanda curry och kokosmjölk. Enklare blir det inte!
Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Bryn kycklingbitarna i smör eller olja tills de fått färg.
- Tillsätt curry (finns färdig mix att köpa) rör om och häll i kokosmjölken.
- Låt sjuda ca 5 minuter eller tills kycklingen är färdig.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Karin Lodin
2013-09-28
Enkelt och gott.