Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg (1-5):
2.5 (2 betyg)

Snabba burgare med tropisk touch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 300 g skivad kassler
  • 220 g ananasringar
  • 4 msk riven mozzarellaost (21 %)
  • 4 grova hamburgerbröd
  • 2 tomater (en skiva per burgare)
  • 0.5 skivad gurka
  • 4 dl grovstrimlad sallad
  • Till servering:
  • 2 msk ketchup
  • 200 g minimorötter

Gör så här

  1. Bred ut kasslerskivorna i en ugnsform. Lägg på ananasskivor och täck med ost. Grilla i övre delen av ugnen tills osten smält, ca 5 minuter. Låt gärna brödskivorna grilla med ett par minuter på ugnsgallret.
  2. Varva kassler och grönsaker mellan brödhalvorna.

Servering

Servera med ketchup och morötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)

Nudelsallad med apelsin och ingefära

(12)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(55)

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

(132)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g skivad kassler
  • 220 g ananasringar
  • 4 msk riven mozzarellaost (21 %)
  • 4 grova hamburgerbröd
  • 2 tomater (en skiva per burgare)
  • 0.5 skivad gurka
  • 4 dl grovstrimlad sallad
  • Till servering:
  • 2 msk ketchup
  • 200 g minimorötter

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg (1-5):
2.5 (2 betyg)

Snabba burgare med tropisk touch.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut kasslerskivorna i en ugnsform. Lägg på ananasskivor och täck med ost. Grilla i övre delen av ugnen tills osten smält, ca 5 minuter. Låt gärna brödskivorna grilla med ett par minuter på ugnsgallret.
  2. Varva kassler och grönsaker mellan brödhalvorna.

Servering

Servera med ketchup och morötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rotfruktsraggmunk med äpple och bacon

(7)

Ugnspannkaka med wokade äpplen

(9)

Nudelsallad med apelsin och ingefära

(12)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(55)

Krämig fettuccine med ärter och frasigt citronsmul

(4)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

(132)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies