Kassler med gratinerade tomater

Betyg (1-5):
3.2 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 600 g benfri kassler
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk dragon
  • 0.5 dl finhackad persilja
  • Gratinerade tomater:
  • 4 stora tomater
  • 0.5 dl ströbröd
  • 2 msk riven parmesan
  • 2 msk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackad persilja

Gör så här

  1. Skär kasslern i skivor. Lägg skivorna omlott, i rad, på en bit ugnsfolie. Strö över örtkryddor och persilja. Vik folien runt köttet, lägg paketet i en ugnsform och ställ i nedre delen av ugnen ca 10 minuter.
  2. Blanda under tiden ströbröd, parmesan, senap, vitlök och persilja. Skär tomaterna i halvor och klicka på blandningen. Tag ut kasslern ur ugnen och sätt tomathavorna bredvid. Gratinera ca 10 minuter, nu i mitten av ugnen. Tag bort folien.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Sparris- och skinkomelett

(8)

Kryddiga biffar i tomatsås

(14)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(3)

Bookmaker- burgare

(2)

Brunchplåt

(33)

Pumpasoppa med varmrökt sidfläsk och salvia

(16)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g benfri kassler
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk dragon
  • 0.5 dl finhackad persilja
  • Gratinerade tomater:
  • 4 stora tomater
  • 0.5 dl ströbröd
  • 2 msk riven parmesan
  • 2 msk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl finhackad persilja

Kassler med gratinerade tomater

Betyg (1-5):
3.2 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kasslern i skivor. Lägg skivorna omlott, i rad, på en bit ugnsfolie. Strö över örtkryddor och persilja. Vik folien runt köttet, lägg paketet i en ugnsform och ställ i nedre delen av ugnen ca 10 minuter.
  2. Blanda under tiden ströbröd, parmesan, senap, vitlök och persilja. Skär tomaterna i halvor och klicka på blandningen. Tag ut kasslern ur ugnen och sätt tomathavorna bredvid. Gratinera ca 10 minuter, nu i mitten av ugnen. Tag bort folien.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Sparris- och skinkomelett

(8)

Kryddiga biffar i tomatsås

(14)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(3)

Bookmaker- burgare

(2)

Brunchplåt

(33)

Pumpasoppa med varmrökt sidfläsk och salvia

(16)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies