Kassler med ajvar relish

Betyg (1-5):
3.15 (52 betyg)

Gratäng med koriander, spiskummin och paprika passar bra tillsammans med den smaksatta couscousen.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 500 g skivad kassler
  • 1 dl ajvar relish av valfri styrka
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald mald spiskummin
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 5 dl couscous
  • 1 tsk gurkmeja
  • 300 g kokta gröna bönor

Gör så här

  1. Lägg kasslern lite omlott ganska trångt i en ugnssäker form. Blanda ajvar, crème fraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Gratinera i ugnen ca 15 minuter.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på paketet men lägg också i gurkmeja.
  3. Servera kasslern och couscousen med grönsakerna och några salladsblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2013-05-28

Fantastisk gott, brukar ha i broccoli i stället för paprika.

Liknande recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Kassler med gratinerade tomater

(5)

Sparris- och skinkomelett

(9)

Högrevsburgare med grillade grönsaker

(19)

Bookmaker- burgare

(2)

Soppa med nudlar och färs

(13)

Köttbullar i peperonata

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g skivad kassler
  • 1 dl ajvar relish av valfri styrka
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald mald spiskummin
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 5 dl couscous
  • 1 tsk gurkmeja
  • 300 g kokta gröna bönor

Kassler med ajvar relish

Betyg (1-5):
3.15 (52 betyg)

Gratäng med koriander, spiskummin och paprika passar bra tillsammans med den smaksatta couscousen.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kasslern lite omlott ganska trångt i en ugnssäker form. Blanda ajvar, crème fraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Gratinera i ugnen ca 15 minuter.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på paketet men lägg också i gurkmeja.
  3. Servera kasslern och couscousen med grönsakerna och några salladsblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2013-05-28

Fantastisk gott, brukar ha i broccoli i stället för paprika.

Liknande recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Kassler med gratinerade tomater

(5)

Sparris- och skinkomelett

(9)

Högrevsburgare med grillade grönsaker

(19)

Bookmaker- burgare

(2)

Soppa med nudlar och färs

(13)

Köttbullar i peperonata

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies