Kassler med ajvar relish

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Gratäng med koriander, spiskummin och paprika passar bra tillsammans med den smaksatta couscousen.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g skivad kassler
  • 1 dl ajvar relish av valfri styrka
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald mald spiskummin
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 5 dl couscous
  • 1 tsk gurkmeja
  • 300 g kokta gröna bönor

Gör så här

  1. Lägg kasslern lite omlott ganska trångt i en ugnssäker form. Blanda ajvar, crème fraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Gratinera i ugnen ca 15 minuter.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på paketet men lägg också i gurkmeja.
  3. Servera kasslern och couscousen med grönsakerna och några salladsblad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2013-05-28

Fantastisk gott, brukar ha i broccoli i stället för paprika.

Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lammfärssoppa med spiskummin och mejram

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kassler med gratinerade tomater

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttbullar i peperonata

Betyg
Betyg
(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g skivad kassler
  • 1 dl ajvar relish av valfri styrka
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald mald spiskummin
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 5 dl couscous
  • 1 tsk gurkmeja
  • 300 g kokta gröna bönor

Kassler med ajvar relish

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Gratäng med koriander, spiskummin och paprika passar bra tillsammans med den smaksatta couscousen.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kasslern lite omlott ganska trångt i en ugnssäker form. Blanda ajvar, crème fraiche och kryddor och bred över kasslern. Strö på paprikatärningarna. Gratinera i ugnen ca 15 minuter.
  2. Koka couscousen enligt anvisning på paketet men lägg också i gurkmeja.
  3. Servera kasslern och couscousen med grönsakerna och några salladsblad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2013-05-28

Fantastisk gott, brukar ha i broccoli i stället för paprika.

Liknande recept

Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lammfärssoppa med spiskummin och mejram

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kassler med gratinerade tomater

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttbullar i peperonata

Betyg
Betyg
(0)