För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Karréwok med äggnudlar

Betyg (1-5):
2.5 (28 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g fläskkarré
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 125 g äggnudlar
  • 2 msk olja
  • 500 g wokmix
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 kruka koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och sedan i tunna skivor. Blanda med hälften av hoisinsåsen och vitlök.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en wokpanna. Lägg ner wokmixen och ingefära och stek ca 6 min. Ruska om wokpannan då och då. Salta och lägg åt sidan.
  4. Hetta upp wokpannan igen och lägg i köttet. Stek ca 3 min, rör då och då.
  5. Vänd ner nudlar och resten av hoisinsåsen med köttet. Smaka av med salt. Servera direkt toppad med koriander.

Tips

Koka upp nudelvattnet i vattenkokaren så går det fortare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Godaste köttbullarna

(0)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(21)

Sparris- och skinkomelett

(9)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Chilibiff-wrap

(3)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g fläskkarré
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 125 g äggnudlar
  • 2 msk olja
  • 500 g wokmix
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 kruka koriander
  • 1 tsk salt

Karréwok med äggnudlar

Betyg (1-5):
2.5 (28 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och sedan i tunna skivor. Blanda med hälften av hoisinsåsen och vitlök.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en wokpanna. Lägg ner wokmixen och ingefära och stek ca 6 min. Ruska om wokpannan då och då. Salta och lägg åt sidan.
  4. Hetta upp wokpannan igen och lägg i köttet. Stek ca 3 min, rör då och då.
  5. Vänd ner nudlar och resten av hoisinsåsen med köttet. Smaka av med salt. Servera direkt toppad med koriander.

Tips

Koka upp nudelvattnet i vattenkokaren så går det fortare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Godaste köttbullarna

(0)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(21)

Sparris- och skinkomelett

(9)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Chilibiff-wrap

(3)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)