Karréwok med äggnudlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.59 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g fläskkarré
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 125 g äggnudlar
  • 2 msk olja
  • 500 g wokmix
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 kruka koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och sedan i tunna skivor. Blanda med hälften av hoisinsåsen och vitlök.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en wokpanna. Lägg ner wokmixen och ingefära och stek ca 6 min. Ruska om wokpannan då och då. Salta och lägg åt sidan.
  4. Hetta upp wokpannan igen och lägg i köttet. Stek ca 3 min, rör då och då.
  5. Vänd ner nudlar och resten av hoisinsåsen med köttet. Smaka av med salt. Servera direkt toppad med koriander.

Tips

Koka upp nudelvattnet i vattenkokaren så går det fortare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Stekta nudlar med biff och rostad lök

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g fläskkarré
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 125 g äggnudlar
  • 2 msk olja
  • 500 g wokmix
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 kruka koriander
  • 1 tsk salt

Karréwok med äggnudlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.59 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och sedan i tunna skivor. Blanda med hälften av hoisinsåsen och vitlök.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hetta upp olja i en wokpanna. Lägg ner wokmixen och ingefära och stek ca 6 min. Ruska om wokpannan då och då. Salta och lägg åt sidan.
  4. Hetta upp wokpannan igen och lägg i köttet. Stek ca 3 min, rör då och då.
  5. Vänd ner nudlar och resten av hoisinsåsen med köttet. Smaka av med salt. Servera direkt toppad med koriander.

Tips

Koka upp nudelvattnet i vattenkokaren så går det fortare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Stekta nudlar med biff och rostad lök

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)