Kärleksmums med Marabouglasyr

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Kärleksmums toppad med din favoritchoklad, kan det bli bättre? Enkelt recept på chokladrutor som kommer göra succé!

Tillagningstid: 40 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 150 g smör, smält
  • 0.5 dl solrosolja
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 dl kakao
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Glasyr:
  • 200 g Marabou choklad, valfri smak

Gör så här

  1. Smörj och bröa en liten långpanna (ca 24×30 cm). Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt smör, olja och mjölk. Sikta ner kakaon och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
  2. Blanda allt väl och häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 25-30 min. Låt kakan svalna.
  3. Smält chokladen varsamt över vattenbad eller i mikro och bred över chokladkakan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rocky Road

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Påsktårta med fågelbo

Betyg
Betyg
(133)
Spara recept

Nutellakladdkaka med marängtopp

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mintchokladkaka med polkaströssel

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Chokladkaka extra allt

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Vit kladdkaka med godis

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kladdkaka extra allt

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Citrusflarn

Betyg
Betyg
(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 150 g smör, smält
  • 0.5 dl solrosolja
  • 0.5 dl mjölk
  • 1 dl kakao
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Glasyr:
  • 200 g Marabou choklad, valfri smak

Kärleksmums med Marabouglasyr

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Kärleksmums toppad med din favoritchoklad, kan det bli bättre? Enkelt recept på chokladrutor som kommer göra succé!

Tillagningstid: 40 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smörj och bröa en liten långpanna (ca 24×30 cm). Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt smör, olja och mjölk. Sikta ner kakaon och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
  2. Blanda allt väl och häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 25-30 min. Låt kakan svalna.
  3. Smält chokladen varsamt över vattenbad eller i mikro och bred över chokladkakan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rocky Road

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Påsktårta med fågelbo

Betyg
Betyg
(133)
Spara recept

Nutellakladdkaka med marängtopp

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mintchokladkaka med polkaströssel

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Chokladkaka extra allt

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Vit kladdkaka med godis

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kladdkaka extra allt

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Citrusflarn

Betyg
Betyg
(4)