
Kärleksmums med Marabouglasyr
Betyg (1-5):
Kärleksmums toppad med din favoritchoklad, kan det bli bättre? Enkelt recept på chokladrutor som kommer göra succé!
Tillagningstid: 40 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 ägg
- 2.5 dl strösocker
- 150 g smör, smält
- 0.5 dl solrosolja
- 0.5 dl mjölk
- 1 dl kakao
- 3 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- Glasyr:
- 200 g Marabou choklad, valfri smak
Gör så här
- Smörj och bröa en liten långpanna (ca 24×30 cm). Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt smör, olja och mjölk. Sikta ner kakaon och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
- Blanda allt väl och häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 25-30 min. Låt kakan svalna.
- Smält chokladen varsamt över vattenbad eller i mikro och bred över chokladkakan.
Liknande recept
Kärleksmums med Marabouglasyr
Betyg (1-5):
Kärleksmums toppad med din favoritchoklad, kan det bli bättre? Enkelt recept på chokladrutor som kommer göra succé!
Tillagningstid: 40 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
16 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Smörj och bröa en liten långpanna (ca 24×30 cm). Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt smör, olja och mjölk. Sikta ner kakaon och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten.
- Blanda allt väl och häll smeten i långpannan. Grädda mitt i ugnen 25-30 min. Låt kakan svalna.
- Smält chokladen varsamt över vattenbad eller i mikro och bred över chokladkakan.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!