Kantarellomelett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.39 (31 betyg)

Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 125 g mozzarella, 1 paket
  • 2 dl rucola

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
  2. Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.

Till servering

  1. Vik omeletten och servera med sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fetaostpaj med spenat och zucchini

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Thaifiskbiffar

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kålfritters med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 5 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 125 g mozzarella, 1 paket
  • 2 dl rucola

Kantarellomelett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.39 (31 betyg)

Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
  2. Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.

Till servering

  1. Vik omeletten och servera med sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fetaostpaj med spenat och zucchini

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Thaifiskbiffar

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sallad nicoise med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Vegofärspiroger

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kålfritters med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)