För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kantarellomelett

Betyg (1-5):
3.43 (30 betyg)

Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 125 g mozzarella, 1 paket
  • 2 dl rucola

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
  2. Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.

Till servering

  1. Vik omeletten och servera med sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar

(58)

Vegobollar i salladsblad

(4)

Klassisk strömmingslåda

(3)

Öppen svampomelett

(8)

Vegofärspiroger

(3)

Fisknuggets

(16)

Skink- och ostpaj

(7)

Zucchinipaj

(25)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 5 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 125 g mozzarella, 1 paket
  • 2 dl rucola

Kantarellomelett

Betyg (1-5):
3.43 (30 betyg)

Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!

Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
  2. Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.

Till servering

  1. Vik omeletten och servera med sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar

(58)

Vegobollar i salladsblad

(4)

Klassisk strömmingslåda

(3)

Öppen svampomelett

(8)

Vegofärspiroger

(3)

Fisknuggets

(16)

Skink- och ostpaj

(7)

Zucchinipaj

(25)