
Kantarellomelett
Betyg (1-5):
Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!
Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 5 ägg
- 2 msk vatten
- 0.5 tsk svartpeppar
- 300 g kantareller
- 2 finhackade schalottenlökar
- 2 msk smör
- 0.5 tsk svartpeppar
- 125 g mozzarella, 1 paket
- 2 dl rucola
Gör så här
- Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
- Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.
Till servering
- Vik omeletten och servera med sallad.
Liknande recept
Kantarellomelett
Betyg (1-5):
Omelett med kantareller, mozzarella och ruccola. Enkel att laga och med fina, kryddiga smaker. En svampomelett som lyxar till dagen!
Tillagningstid: 15 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
- Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.
Till servering
- Vik omeletten och servera med sallad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!