Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Julig munsbit med friska smaker. Vackert att servera till välkomstdrinken.

Tillagningstid: 30 minuter
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 100 g färskost
  • 0.5 g saffran
  • 2 msk vatten
  • 2 msk socker
  • 0.5 apelsin, skal i remsor
  • 0.5 skivad kavring
  • 0.5 dl plockad färsk timjan

Gör så här

  1. Blanda färskosten med saffran. Värm socker och vatten i en stekpanna och lägg i apelsinskalen, koka 3 minuter. Lägg upp dem på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Tryck ut tolv små 4 cm ringar av brödet, med hjälp av ett glas. Bred lite av färskostblandningen på varje skiva kavring. Garnera med apelsinskal och timjan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(13)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(2)

Rökta räkor med två sorters aioli

(5)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Lax med kokos och curryrub

(0)

Kanapé med chèvrekräm och fikon

(58)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g färskost
  • 0.5 g saffran
  • 2 msk vatten
  • 2 msk socker
  • 0.5 apelsin, skal i remsor
  • 0.5 skivad kavring
  • 0.5 dl plockad färsk timjan

Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Julig munsbit med friska smaker. Vackert att servera till välkomstdrinken.

Tillagningstid: 30 minuter
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färskosten med saffran. Värm socker och vatten i en stekpanna och lägg i apelsinskalen, koka 3 minuter. Lägg upp dem på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Tryck ut tolv små 4 cm ringar av brödet, med hjälp av ett glas. Bred lite av färskostblandningen på varje skiva kavring. Garnera med apelsinskal och timjan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(59)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(13)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(2)

Rökta räkor med två sorters aioli

(5)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Lax med kokos och curryrub

(0)

Kanapé med chèvrekräm och fikon

(58)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies