Kalljäst focaccia med frön och nötter

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Godaste focaccian gör du själv.

Tillagningstid: 40 minuter + 10 timmar jästid
Ugnstemperatur:225º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 10 g jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 1 msk honung
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 dl dinkelsikt
  • 2 dl hasselnötter
  • 1 dl solroskärnor
  • 0.5 dl linfrön

Gör så här

Dag 1

  1. Lös upp jästen i vatten och rör ner salt och honung. Häll i resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Häll degen i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm med bakplåtspapper. Låt jäsa i rumstemperatur 1 tim. Ställ sedan formen övertäckt i kylskåpet över natten eller 8–10 tim.

Dag 2

  1. Grädda brödet på nedersta falsen i ugnen ca 35 min. Täck ev formen när brödets yta har tillräckligt med färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(9)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Bananpannkakor - Coop

(32)

Mangobowl med kokos - Coop

(6)

Örtfrittata - Coop

(1)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 10 g jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 1 msk honung
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 dl dinkelsikt
  • 2 dl hasselnötter
  • 1 dl solroskärnor
  • 0.5 dl linfrön

Kalljäst focaccia med frön och nötter

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Godaste focaccian gör du själv.

Tillagningstid: 40 minuter + 10 timmar jästid
Ugnstemperatur:225º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Dag 1

  1. Lös upp jästen i vatten och rör ner salt och honung. Häll i resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Häll degen i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm med bakplåtspapper. Låt jäsa i rumstemperatur 1 tim. Ställ sedan formen övertäckt i kylskåpet över natten eller 8–10 tim.

Dag 2

  1. Grädda brödet på nedersta falsen i ugnen ca 35 min. Täck ev formen när brödets yta har tillräckligt med färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(9)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(40)

Bananpannkakor - Coop

(32)

Mangobowl med kokos - Coop

(6)

Örtfrittata - Coop

(1)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies