Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

En god frukost- eller lunchmacka med en pepprig kesoröra.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 msk naturell kesella
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 tsk smör, eller margarin
  • 1 skiva rökt kalkonbröst
  • 0.5 litet skivat äpple
  • 0.5 dl alfalfagroddar eller solrosskott

Gör så här

  1. Blanda kesella med pepparrotsvisp. Bred smöret på brödet. Lägg på pastrami, kesellaröra, äpple. Toppa med grönt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 brödskiva, gärna nyckelhålsmärkt
  • 1 msk naturell kesella
  • 1 tsk pepparrotsvisp, på tub
  • 1 tsk smör, eller margarin
  • 1 skiva rökt kalkonbröst
  • 0.5 litet skivat äpple
  • 0.5 dl alfalfagroddar eller solrosskott

Kalkonsmörgås med äpple och skott

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

En god frukost- eller lunchmacka med en pepprig kesoröra.

Tillagningstid: 7 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kesella med pepparrotsvisp. Bred smöret på brödet. Lägg på pastrami, kesellaröra, äpple. Toppa med grönt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies