Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
2.54 (104 betyg)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fish tacos deluxe

(32)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Skagenröra

(28)

Vegopiroger

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
2.54 (104 betyg)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fish tacos deluxe

(32)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Skagenröra

(28)

Vegopiroger

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies