Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.54 (104 betyg)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Friterade potatisbullar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.54 (104 betyg)

Tillagningstid: 50 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten.
  2. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien.
  3. Lägg rullen i frysen ca 30 min. Ta bort plastfolien och skär 2 cm tjocka skivor med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise Renström

2015-12-25

En höjdare på julbordet, och vilket bra recept om man har mycket skinka kvar.

Nadja

2015-11-17

WOW, en riktig höjdare!

Liknande recept

Spara recept

Gratinerade vitlökschampinjoner

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Friterade potatisbullar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Kolonifat med persiljepesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)