Julost med lingonmarmelad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Hemgjord lingonmarmelad med päron och kanel passar perfekt med julost på en liten bit knäckebröd. Utmärkt till glöggmingel och julmys!

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • Wasaknäcke Din Stund, Chia & Havssalt
  • ost, gärna juledamer
  • Lingonmarmelad:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 päron, skalat och rivet
  • 0.75 dl syltsocker
  • 1 kanelstång
  • Dryckestips:
  • Eriksberg Hovmästarlager 0,5%

Gör så här

  1. Koka lingon, päron, syltsocker och kanelstång på medelvärme ca 10 min. Låt marmeladen kallna.
  2. Servera julosten på bitar av knäckebrödet och toppa med lingonmarmeladen.

Tips

Förvara lingonmarmeladen som blir över i en ren glasburk i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Pepparkakstopping med lingon

(18)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Blåbärspaj

(6)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Plockfat med melon och ost

(2)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • Wasaknäcke Din Stund, Chia & Havssalt
  • ost, gärna juledamer
  • Lingonmarmelad:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 päron, skalat och rivet
  • 0.75 dl syltsocker
  • 1 kanelstång
  • Dryckestips:
  • Eriksberg Hovmästarlager 0,5%

Julost med lingonmarmelad

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Hemgjord lingonmarmelad med päron och kanel passar perfekt med julost på en liten bit knäckebröd. Utmärkt till glöggmingel och julmys!

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka lingon, päron, syltsocker och kanelstång på medelvärme ca 10 min. Låt marmeladen kallna.
  2. Servera julosten på bitar av knäckebrödet och toppa med lingonmarmeladen.

Tips

Förvara lingonmarmeladen som blir över i en ren glasburk i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Pepparkakstopping med lingon

(18)

Chokladdoppade fruktspett

(7)

Chokladbräck med bär, kolakrisp och rostade pinjenötter - Lotta Lundgren

(2)

Blåbärspaj

(6)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Plockfat med melon och ost

(2)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies