Jordgubbsbruschetta

Betyg (1-5):
5 (4 betyg)

Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 125 g färska jordgubbar
  • 100 g mascarpone
  • 1 lime, finrivet skal
  • 3 msk smör
  • 2 msk socker
  • 1 tsk kanel
  • 2 brioche hamburgerbröd eller släta vetebullar
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk florsocker

Gör så här

  1. Ansa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Rör ihop mascarponen med limeskalet.
  2. Blanda smör, socker och kanel. Grilla bröden. Bred på kanelsmöret. Bred mascarpone på bullarna och fördela jordgubbarna ovanpå.
  3. Ringla över honung och pudra ev över florsocker. Servera direkt. Om du inte har grillen igång, bred smöret på bullarnas snittyta och stek dem i stekpanna med smöret nedåt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron - Coop

(21)

Chiayoghurtbägare - Coop

(11)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning - Coop

(5)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt - Coop

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Citron- och marängpaj - Coop

(5)

Lyxig dessert i glas - Coop

(3)

Fikonterrin med nötter och balsamicosirap - Coop

(0)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 125 g färska jordgubbar
  • 100 g mascarpone
  • 1 lime, finrivet skal
  • 3 msk smör
  • 2 msk socker
  • 1 tsk kanel
  • 2 brioche hamburgerbröd eller släta vetebullar
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk florsocker

Jordgubbsbruschetta

Betyg (1-5):
5 (4 betyg)

Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Rör ihop mascarponen med limeskalet.
  2. Blanda smör, socker och kanel. Grilla bröden. Bred på kanelsmöret. Bred mascarpone på bullarna och fördela jordgubbarna ovanpå.
  3. Ringla över honung och pudra ev över florsocker. Servera direkt. Om du inte har grillen igång, bred smöret på bullarnas snittyta och stek dem i stekpanna med smöret nedåt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron - Coop

(21)

Chiayoghurtbägare - Coop

(11)

Vita chokladpraliner med saffransfyllning - Coop

(5)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt - Coop

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Citron- och marängpaj - Coop

(5)

Lyxig dessert i glas - Coop

(3)

Fikonterrin med nötter och balsamicosirap - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies