
Italienska hattar
Betyg (1-5):
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- Italienska hattar:
- 12 st champinjoner
- 1 msk olivolja
- 0.5 tsk salt och peppar
- 12 skivor parmaskinka
- 2 msk riven parmesanost
- 12 st basilikablad
- 1 tsk balsamvinäger
- Salamispett:
- 12 skivor salami
- 12 st cocktailtomater
- 12 st cornichoner
- 12 st gröna oliver
- 0.5 st stjälk selleri
Gör så här
Italienska hattar
- Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.
Salamispett
- Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.
Liknande recept
Italienska hattar
Betyg (1-5):
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
Italienska hattar
- Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.
Salamispett
- Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!