Italienska hattar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.83 (6 betyg)

Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Italienska hattar:
  • 12 st champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 msk riven parmesanost
  • 12 st basilikablad
  • 1 tsk balsamvinäger
  • Salamispett:
  • 12 skivor salami
  • 12 st cocktailtomater
  • 12 st cornichoner
  • 12 st gröna oliver
  • 0.5 st stjälk selleri

Gör så här

Italienska hattar

  1. Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.

Salamispett

  1. Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Samosas med dippsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • Italienska hattar:
  • 12 st champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 msk riven parmesanost
  • 12 st basilikablad
  • 1 tsk balsamvinäger
  • Salamispett:
  • 12 skivor salami
  • 12 st cocktailtomater
  • 12 st cornichoner
  • 12 st gröna oliver
  • 0.5 st stjälk selleri

Italienska hattar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.83 (6 betyg)

Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Italienska hattar

  1. Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.

Salamispett

  1. Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Samosas med dippsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)