För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Isterband och rödbetor med smörstekta lökar

Betyg (1-5):
2.25 (4 betyg)

En annorlunda smaksättning till isterbanden.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Rödbetor med smörstekta lökar:
  • 3 msk smör
  • 1 msk Coop Prima olivolja
  • 300 g delade röda steklökar
  • 0.5 msk socker
  • 8 delade inlagda rödbetor
  • 1 dl kapris cocktail
  • peppar
  • salt
  • 4 Coop Prima isterband

Gör så här

  1. Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt olja, lök och socker. Stek lökarna tills de fått färg. Ta från värmen och vänd ner rödbetor och kapris. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek isterbanden i stekpanna på medelstark värme, några minuter tills de blivit genomvarma.

Servering

Servera med potatismos eller dillstuvad potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sören

2013-09-27

Fram med ekolgiska isterband nu!

Urban Lindh

2013-04-25

Varför säljer ni inte ekologiska isterband?

Liknande recept

Tarte flambée med kumminkålsallad

(12)

Limpa á la Lindström

(62)

Picklad potatissallad

(0)

Kycklinggryta med indiska smaker

(36)

Selleri med masalakryddad lax

(16)

Klassisk lammstek

(32)

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

(0)

Ugnsbakad lax med grönsaksstrimlor

(6)
9 st
  • Rödbetor med smörstekta lökar:
  • 3 msk smör
  • 1 msk Coop Prima olivolja
  • 300 g delade röda steklökar
  • 0.5 msk socker
  • 8 delade inlagda rödbetor
  • 1 dl kapris cocktail
  • peppar
  • salt
  • 4 Coop Prima isterband

Isterband och rödbetor med smörstekta lökar

Betyg (1-5):
2.25 (4 betyg)

En annorlunda smaksättning till isterbanden.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt olja, lök och socker. Stek lökarna tills de fått färg. Ta från värmen och vänd ner rödbetor och kapris. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek isterbanden i stekpanna på medelstark värme, några minuter tills de blivit genomvarma.

Servering

Servera med potatismos eller dillstuvad potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sören

2013-09-27

Fram med ekolgiska isterband nu!

Urban Lindh

2013-04-25

Varför säljer ni inte ekologiska isterband?

Liknande recept

Tarte flambée med kumminkålsallad

(12)

Limpa á la Lindström

(62)

Picklad potatissallad

(0)

Kycklinggryta med indiska smaker

(36)

Selleri med masalakryddad lax

(16)

Klassisk lammstek

(32)

Broccolibollar med asiatisk morotsspagettisallad och srirachamajo

(0)

Ugnsbakad lax med grönsaksstrimlor

(6)