Iste

Betyg (1-5):
3.61 (18 betyg)

Iste med smak av äpple, citron och mynta smakar friskt och gott.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att svalna
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 liter vatten
  • 2 msk svarta teblad av valfri sort, gärna med äppelsmak
  • 1 tunt skivat äpple
  • 0.5 tunt skivad citron
  • 4 kvistar färsk mynta
  • is

Gör så här

  1. Koka upp 1 liter vatten och sänk ner en tesil eller tepåse i 3–4 minuter. Kläm inte ur tepåsen, det kan bli lite beskt.
  2. Lägg i äpple, citron och mynta. Låt svalna och servera med mycket is.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransscones och fikonmarmelad

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Müslirutor

(11)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter vatten
  • 2 msk svarta teblad av valfri sort, gärna med äppelsmak
  • 1 tunt skivat äpple
  • 0.5 tunt skivad citron
  • 4 kvistar färsk mynta
  • is

Iste

Betyg (1-5):
3.61 (18 betyg)

Iste med smak av äpple, citron och mynta smakar friskt och gott.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att svalna
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp 1 liter vatten och sänk ner en tesil eller tepåse i 3–4 minuter. Kläm inte ur tepåsen, det kan bli lite beskt.
  2. Lägg i äpple, citron och mynta. Låt svalna och servera med mycket is.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransscones och fikonmarmelad

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Müslirutor

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies