Ischoklad

Betyg (1-5):
2.83 (18 betyg)

65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 250 g blockchoklad, ljus eller mörk
  • 125 g kokosfett eller
  • smör

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.
  2. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladtoppar

(3)

Hallontryfflar

(17)

Vit chokladtryffel

(35)

Krämig chokladkaka

(9)

Cupcakespindlar till halloween

(3)

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Citrusflarn

(4)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 250 g blockchoklad, ljus eller mörk
  • 125 g kokosfett eller
  • smör

Ischoklad

Betyg (1-5):
2.83 (18 betyg)

65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.
  2. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladtoppar

(3)

Hallontryfflar

(17)

Vit chokladtryffel

(35)

Krämig chokladkaka

(9)

Cupcakespindlar till halloween

(3)

Choklad-, morots- och dadelbollar

(39)

Nötbräck med torkad frukt

(17)

Citrusflarn

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies