Hoisinstekta kycklingklubbor

Betyg (1-5):
2.94 (17 betyg)

Enkel plockmat till buffén med smak av asien. Lika goda kalla som varma.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200-225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk kinesisk soja

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna i en långpanna eller ugnssäker form. Blanda hoisinsås, peppar och soja. Pensla kycklingklubborna.

I Ugn

  1. Tillaga i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt, det vill säga när köttsaften är genomskinlig och kycklingbenen har en innertemperatur på 75 grader. Räkna med 30-40 minuter.

Tips

Sätt gärna på små folieformar som på bilden så blir de lättare att ta med händerna. Det går förstås lika bra med aluminiumfolie.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Stekt kyckling

(1)

Kycklingspett med saffran

(6)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(104)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 kg kycklingklubbor
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk kinesisk soja

Hoisinstekta kycklingklubbor

Betyg (1-5):
2.94 (17 betyg)

Enkel plockmat till buffén med smak av asien. Lika goda kalla som varma.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200-225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna i en långpanna eller ugnssäker form. Blanda hoisinsås, peppar och soja. Pensla kycklingklubborna.

I Ugn

  1. Tillaga i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt, det vill säga när köttsaften är genomskinlig och kycklingbenen har en innertemperatur på 75 grader. Räkna med 30-40 minuter.

Tips

Sätt gärna på små folieformar som på bilden så blir de lättare att ta med händerna. Det går förstås lika bra med aluminiumfolie.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Stekt kyckling

(1)

Kycklingspett med saffran

(6)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(104)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies