Hoisinkycklingspett

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Lättlagade och goda kycklingspett som du fixar på några minuter.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 1 kg kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • Till servering:
  • 1 msk vita eller svarta sesamfrön

Gör så här

  1. Lägg träspetten i blöt.
  2. Dela kycklingfiléerna i 3 avlånga bitar och lägg i en bunke med hoisinsås och salt. Trä upp kycklingen på spetten. Hetta upp en stekpanna och stek spetten runt om i 6-8 minuter.
  3. Eftersom såsen är söt måste kycklingen snurras flera gånger så de inte bränns.
  4. Eftersom såsen är söt måste kycklingen snurras flera gånger så de inte bränns.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karolina

2013-03-04

Kyckling spetten, jätte goda men varning, jag förstörde min stekpanna då sockret brände fast och inte gick att få bort sen det man fick bort tog med sig en del av emalgytan!

Liknande recept

Älgköttbullar

(12)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopiroger

(8)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 1 kg kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • Till servering:
  • 1 msk vita eller svarta sesamfrön

Hoisinkycklingspett

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Lättlagade och goda kycklingspett som du fixar på några minuter.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg träspetten i blöt.
  2. Dela kycklingfiléerna i 3 avlånga bitar och lägg i en bunke med hoisinsås och salt. Trä upp kycklingen på spetten. Hetta upp en stekpanna och stek spetten runt om i 6-8 minuter.
  3. Eftersom såsen är söt måste kycklingen snurras flera gånger så de inte bränns.
  4. Eftersom såsen är söt måste kycklingen snurras flera gånger så de inte bränns.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karolina

2013-03-04

Kyckling spetten, jätte goda men varning, jag förstörde min stekpanna då sockret brände fast och inte gick att få bort sen det man fick bort tog med sig en del av emalgytan!

Liknande recept

Älgköttbullar

(12)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopiroger

(8)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies