Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.05 (19 betyg)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.05 (19 betyg)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)