För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.05 (19 betyg)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad med räkor

(26)

Belugalasagne

(33)

Lax- och spenatpaj

(92)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Buddha bowl

(9)

Majs- och zucchiniplättar

(13)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(23)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.05 (19 betyg)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarsallad med räkor

(26)

Belugalasagne

(33)

Lax- och spenatpaj

(92)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Buddha bowl

(9)

Majs- och zucchiniplättar

(13)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(23)