
Högrevsburgare med grillade grönsaker
Betyg (1-5):
Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
- 1 dl Eriks chilibearnaise
- 70 g rucola
- 500 g nötfärs
- Grillade grönsaker:
- 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
- 0.5 dl olivolja
- svartpeppar
- salt
Gör så här
- Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.
Grillade grönsaker
- Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.
Liknande recept
Högrevsburgare med grillade grönsaker
Betyg (1-5):
Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.
Grillade grönsaker
- Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!