För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Het korvpanna

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

Bara att slänga ihop i stekpannan.

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g chorizo, kabanoss eller salsiccia
  • 1 gul lök
  • 2 tomater
  • 2 paprikor
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 0.5 krm tabasco
  • 0.5 dl hackad persilja eller oregano
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär korven i tunna skivor. Skala och hacka löken. Skölj tomater och paprikor. Skär tomaterna i bitar. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Hetta upp fettet i en stekpanna eller traktörpanna. Fräs lök och paprika mjuka på svag värme utan att de tar färg. Blanda i korv och fräs några minuter på lite högre värme. Lägg i tomaterna.
  2. Gör fördjupningar i grönsaksblandningen och knäck ett ägg i varje fördjupning. Lägg lock på pannan och låt äggen stelna på svag värme ca 5 min. Droppa över lite tabasco. Strö över hackad persilja. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



HELENA

2013-09-25

JAG TYCKER OM KORV

Liknande recept

Falukorv med stekt ägg och tacosås

(8)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 150 g chorizo, kabanoss eller salsiccia
  • 1 gul lök
  • 2 tomater
  • 2 paprikor
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 0.5 krm tabasco
  • 0.5 dl hackad persilja eller oregano
  • peppar
  • salt

Het korvpanna

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

Bara att slänga ihop i stekpannan.

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär korven i tunna skivor. Skala och hacka löken. Skölj tomater och paprikor. Skär tomaterna i bitar. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Hetta upp fettet i en stekpanna eller traktörpanna. Fräs lök och paprika mjuka på svag värme utan att de tar färg. Blanda i korv och fräs några minuter på lite högre värme. Lägg i tomaterna.
  2. Gör fördjupningar i grönsaksblandningen och knäck ett ägg i varje fördjupning. Lägg lock på pannan och låt äggen stelna på svag värme ca 5 min. Droppa över lite tabasco. Strö över hackad persilja. Salta och peppra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



HELENA

2013-09-25

JAG TYCKER OM KORV

Liknande recept

Falukorv med stekt ägg och tacosås

(8)