
Hemkryddad rödkål
Betyg (1-5):
En skvätt rödvin, ingefära och kanel ger mer riv till rödkålen.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 550 g rödkål, på burk
- 2 kanelstänger
- 4 nejlikor
- 1 lagerblad
- 2 dl rött matlagningsvin
- 2 tunna skivor ingefära
Gör så här
- Lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka på svag värme tills vinet kokat in, ca 10 min.
Liknande recept
Hemkryddad rödkål
Betyg (1-5):
En skvätt rödvin, ingefära och kanel ger mer riv till rödkålen.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka på svag värme tills vinet kokat in, ca 10 min.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!