Hemkryddad rödkål

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

En skvätt rödvin, ingefära och kanel ger mer riv till rödkålen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 550 g rödkål, på burk
  • 2 kanelstänger
  • 4 nejlikor
  • 1 lagerblad
  • 2 dl rött matlagningsvin
  • 2 tunna skivor ingefära

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka på svag värme tills vinet kokat in, ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(89)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Ugnsrostad blomkål med ostsås och kycklingbacon

(5)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 550 g rödkål, på burk
  • 2 kanelstänger
  • 4 nejlikor
  • 1 lagerblad
  • 2 dl rött matlagningsvin
  • 2 tunna skivor ingefära

Hemkryddad rödkål

Betyg (1-5):
3.38 (8 betyg)

En skvätt rödvin, ingefära och kanel ger mer riv till rödkålen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka på svag värme tills vinet kokat in, ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(89)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Ugnsrostad blomkål med ostsås och kycklingbacon

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies