Halv grillad kyckling med potatissallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Perfekt picknickmat till sommarens lata dagar.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 2 st Marinerade kycklinghalvor
  • Potatissallad:
  • 1 kg potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 2 st majskolvar
  • 1 kruka basilika
  • 1 dl dill
  • 100 g parmesan
  • 2 dl kalamataoliver
  • peppar

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Låt svalna. Blanda potatisen med olja och vinäger. Koka eller grilla majskolven och skär av majskornen från kolven och vänd ner i potatisen med övriga ingredienser (obs hacka dillen och riv parmesanosten grovt). Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla kycklingarna runt om till fin färg. Flytta dem åt sidan på gallret och grilla indirekt under lock ytterligare ca 30 min, till en innertemperatur på 75°.

Tips

Blanda en smaskig sås på vitlök, ajvar och yoghurt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(10)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Barnens bästa kycklingnudlar

(15)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(9)

Bruschetta med kyckling

(8)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 2 st Marinerade kycklinghalvor
  • Potatissallad:
  • 1 kg potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 2 st majskolvar
  • 1 kruka basilika
  • 1 dl dill
  • 100 g parmesan
  • 2 dl kalamataoliver
  • peppar

Halv grillad kyckling med potatissallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Perfekt picknickmat till sommarens lata dagar.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Låt svalna. Blanda potatisen med olja och vinäger. Koka eller grilla majskolven och skär av majskornen från kolven och vänd ner i potatisen med övriga ingredienser (obs hacka dillen och riv parmesanosten grovt). Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla kycklingarna runt om till fin färg. Flytta dem åt sidan på gallret och grilla indirekt under lock ytterligare ca 30 min, till en innertemperatur på 75°.

Tips

Blanda en smaskig sås på vitlök, ajvar och yoghurt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(10)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Barnens bästa kycklingnudlar

(15)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Kycklingben och grönsaker i ugnen

(9)

Bruschetta med kyckling

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies