Halloweencupcakes med färskosttopping

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Varför inte ta en genväg och bara göra det roligaste, garneringen? Med en färdig baksmet går det lekande lätt att baka muffins. Förvandla dem sedan till läckra halloweencupcakes med en krämig färskosttopping och dekorera hur kusligt du vill!

Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 500 g färdig baksmet, Milda, klassisk eller choklad
  • Färskosttopping:
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl florsocker
  • 100 g cream cheese
  • strössel, till dekoration
  • Dryckestips
  • somersby äppelcider alkoholfri

Gör så här

  1. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen. Låt kallna.
  2. Vispa ihop smör och socker till en fluffig kräm med elvisp. Rör ner färskosten och skeda upp i en spritspåse. Spritsa krämen på muffinsen och stick ev ner en kul dekoration, eller pynta med valfritt strössel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsockerkaka

(33)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Fruktkompott med ingefära och lime

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Varm mango med honung och ingefära

(26)

Lingon- och marängpaj

(4)

Browniebotten i långpanna

(23)

Rulltårta ginger delight

(7)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g färdig baksmet, Milda, klassisk eller choklad
  • Färskosttopping:
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl florsocker
  • 100 g cream cheese
  • strössel, till dekoration
  • Dryckestips
  • somersby äppelcider alkoholfri

Halloweencupcakes med färskosttopping

Betyg (1-5):
3.5 (2 betyg)

Varför inte ta en genväg och bara göra det roligaste, garneringen? Med en färdig baksmet går det lekande lätt att baka muffins. Förvandla dem sedan till läckra halloweencupcakes med en krämig färskosttopping och dekorera hur kusligt du vill!

Ugnstemperatur:200º
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen. Låt kallna.
  2. Vispa ihop smör och socker till en fluffig kräm med elvisp. Rör ner färskosten och skeda upp i en spritspåse. Spritsa krämen på muffinsen och stick ev ner en kul dekoration, eller pynta med valfritt strössel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsockerkaka

(33)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Fruktkompott med ingefära och lime

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Varm mango med honung och ingefära

(26)

Lingon- och marängpaj

(4)

Browniebotten i långpanna

(23)

Rulltårta ginger delight

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies