Hallon- och lakritsglass

Betyg (1-5):
2.25 (8 betyg)

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 225 g färska hallon, frysta
  • 3 dl kvarg eller crème fraiche
  • 1 dl florsocker
  • 10 turkisk peppar
  • saltlakritssås och strössel
  • färska hallon till garnering

Gör så här

  1. Mixa frysta hallon, kvarg och florsocker till fin, jämn färg. Krossa ev turkisk peppar och vänd ner i glassen. Servera direkt med lakritssås, strössel och ev färska hallon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Prinsesstårta

(108)

Chiayoghurtbägare

(13)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber

(3)

Hallonsmoothie

(8)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Saffranskladdkaka

(27)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 225 g färska hallon, frysta
  • 3 dl kvarg eller crème fraiche
  • 1 dl florsocker
  • 10 turkisk peppar
  • saltlakritssås och strössel
  • färska hallon till garnering

Hallon- och lakritsglass

Betyg (1-5):
2.25 (8 betyg)

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa frysta hallon, kvarg och florsocker till fin, jämn färg. Krossa ev turkisk peppar och vänd ner i glassen. Servera direkt med lakritssås, strössel och ev färska hallon.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Prinsesstårta

(108)

Chiayoghurtbägare

(13)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Rulltårta med kardemumma, jordgubbar och rabarber

(3)

Hallonsmoothie

(8)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Saffranskladdkaka

(27)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies