Gyros med vitlökssås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Vi kan nästan lova att det här blir en familjefavorit.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 600 g fläskkarré, strimlad
  • 40 g taco kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk vatten
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 0.5 msk oregano
  • 1 tsk honung
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • 4 libabröd, libanesiska tunnbröd
  • 250 g körsbärstomater, skivade
  • 0.5 gurka, skivad
  • 0.5 isbergssalladshuvud, strimlat
  • 1 kruka bladpersilja
  • feferoni

Gör så här

  1. Vänd runt karrén med kryddmixen så att det täcker. Stek karrén i olja tills den är genomstekt och har fin färg.
  2. Rör ihop crème fraiche, vatten, vitlök, oregano och honung. Smaka av med salt och peppar. Fyll bröden med karré, grönsaker, vitlökssås och persilja. Servera med fefferoni.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost - Coop

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 600 g fläskkarré, strimlad
  • 40 g taco kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk vatten
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 0.5 msk oregano
  • 1 tsk honung
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • 4 libabröd, libanesiska tunnbröd
  • 250 g körsbärstomater, skivade
  • 0.5 gurka, skivad
  • 0.5 isbergssalladshuvud, strimlat
  • 1 kruka bladpersilja
  • feferoni

Gyros med vitlökssås

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Vi kan nästan lova att det här blir en familjefavorit.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vänd runt karrén med kryddmixen så att det täcker. Stek karrén i olja tills den är genomstekt och har fin färg.
  2. Rör ihop crème fraiche, vatten, vitlök, oregano och honung. Smaka av med salt och peppar. Fyll bröden med karré, grönsaker, vitlökssås och persilja. Servera med fefferoni.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost - Coop

(8)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies