Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.86 (50 betyg)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.86 (50 betyg)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)