Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(51)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2021-03-26

gott

Ros-Marie

2021-03-26

Detta var den enda gubbröra som jag har gillat, min man insisterar ofta på att åka på sådana fester men det är inget för mig!

Liknande recept

Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(51)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2021-03-26

gott

Ros-Marie

2021-03-26

Detta var den enda gubbröra som jag har gillat, min man insisterar ofta på att åka på sådana fester men det är inget för mig!

Liknande recept

Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)