Gubbröra på knäckebröd

Gubbröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Gubbröra som serveras på knäckebröd är perfekt att servera som förätt, tilltugg eller på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
  • 25 g smör
  • 100 g kokt potatis, fint tärnad
  • 2 hårdkokta ägg, hackade
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 55 g ansjovisfiléer, hackade
  • 0.75 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och värm under omrörning tills det börjar dofta nötigt och slutar skumma.
  2. Blanda potatis, ägg, salladslök, ansjovis, majonnäs och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera röran på bitar av knäckebröd. Garnera ev med salladslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gubbröra på knäckebröd
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 25 g smör
  • 100 g kokt potatis, fint tärnad
  • 2 hårdkokta ägg, hackade
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 55 g ansjovisfiléer, hackade
  • 0.75 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • knäckebröd

Gubbröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Gubbröra som serveras på knäckebröd är perfekt att servera som förätt, tilltugg eller på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och värm under omrörning tills det börjar dofta nötigt och slutar skumma.
  2. Blanda potatis, ägg, salladslök, ansjovis, majonnäs och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera röran på bitar av knäckebröd. Garnera ev med salladslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!