Gubbröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Gubbröra som serveras på knäckebröd är perfekt att servera som förätt, tilltugg eller på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g smör
  • 100 g kokt potatis, fint tärnad
  • 2 hårdkokta ägg, hackade
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 55 g ansjovisfiléer, hackade
  • 0.75 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och värm under omrörning tills det börjar dofta nötigt och slutar skumma.
  2. Blanda potatis, ägg, salladslök, ansjovis, majonnäs och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera röran på bitar av knäckebröd. Garnera ev med salladslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 25 g smör
  • 100 g kokt potatis, fint tärnad
  • 2 hårdkokta ägg, hackade
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 55 g ansjovisfiléer, hackade
  • 0.75 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • Till servering
  • knäckebröd

Gubbröra på knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Gubbröra som serveras på knäckebröd är perfekt att servera som förätt, tilltugg eller på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och värm under omrörning tills det börjar dofta nötigt och slutar skumma.
  2. Blanda potatis, ägg, salladslök, ansjovis, majonnäs och det brynta smöret. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera röran på bitar av knäckebröd. Garnera ev med salladslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!