Gubbröra i snapsglas

Betyg (1-5):
2.5 (14 betyg)

Ingen midsommar utan gubbröra!

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
  • 3 st ägg, hårdkokta
  • 0.5 dl rödlök, finhackad
  • 2 msk dill, hackad
  • ansjovis spad, lite
  • Till servering:
  • 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
  • 1 msk gräslök, hackad

Gör så här

  1. Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
  2. Skala och hacka eller riv äggen grovt.
  3. Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
  4. Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Stompad jansson

(3)

Marinmarinerad lax

(6)

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
  • 3 st ägg, hårdkokta
  • 0.5 dl rödlök, finhackad
  • 2 msk dill, hackad
  • ansjovis spad, lite
  • Till servering:
  • 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
  • 1 msk gräslök, hackad

Gubbröra i snapsglas

Betyg (1-5):
2.5 (14 betyg)

Ingen midsommar utan gubbröra!

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
  2. Skala och hacka eller riv äggen grovt.
  3. Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
  4. Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

(26)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Stompad jansson

(3)

Marinmarinerad lax

(6)

Gravad lax med rosépeppar

(3)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies