Gubbens sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (3 betyg)

När du ställer fram Gubbens sill är det sommar!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 förpackning matjessillfiléer ( á 200 g)
  • 5 medelstora kalla kokta potatisar
  • 3 hårdkokta ägg
  • 0.5 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • peppar

Gör så här

  1. Skär sill, potatis och ägg i små bitar. Hacka eller klipp gräslöken. Häll gräddfil i en bunke. Vänd ner sill och potatis.
  2. Vänd ner hälften av gräslöken och hälften av äggen. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med resten av äggen och gräslöken. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Byt matjes mot 5-minuterssill om du tycker den är godare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Getostbrülésnitt

Betyg
Betyg
(5)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 förpackning matjessillfiléer ( á 200 g)
  • 5 medelstora kalla kokta potatisar
  • 3 hårdkokta ägg
  • 0.5 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • peppar

Gubbens sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (3 betyg)

När du ställer fram Gubbens sill är det sommar!

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sill, potatis och ägg i små bitar. Hacka eller klipp gräslöken. Häll gräddfil i en bunke. Vänd ner sill och potatis.
  2. Vänd ner hälften av gräslöken och hälften av äggen. Lägg upp på ett serveringsfat och garnera med resten av äggen och gräslöken. Dra ett varv med pepparkvarnen.

Tips

Byt matjes mot 5-minuterssill om du tycker den är godare.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Levain med laxröra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chili- och limesill i nubbeglas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Löjrom med tillbehör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Getostbrülésnitt

Betyg
Betyg
(5)