Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (5 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...

Liknande recept

Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tuna Melt

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Enkel tonfisksallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
  • 4 blad ekbladssallad
  • 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
  • 4 klyftade kokta ägg
  • 0.5 skivad liten rödlök
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
  • 12 blad thaibasilika
  • 0.25 tsk salt

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (5 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
  2. Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
  3. Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



karin Fredriksson

2012-08-08

Skall pröva ...

Liknande recept

Spara recept

Kycklingmackor caesar-style

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Fisktaco med mangosalsa

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tuna Melt

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fisknuggets

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Enkel tonfisksallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(18)