
Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1.5 dl yoghurt (10 %)
- 0.5 pressad vitlöksklyfta
- 0.5 dl hackad thaibasilika
- 0.25 tsk malen svartpeppar
- 8 små eller 4 stora skivor danskt rågbröd
- 4 blad ekbladssallad
- 2 burkar avrunnen makrill i tomatsås
- 4 klyftade kokta ägg
- 0.5 skivad liten rödlök
- 0.25 tsk malen svartpeppar
- 12 blad thaibasilika
- 0.25 tsk salt
Gör så här
- Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
- Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
- Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.
Liknande recept
Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda yoghurt, vitlök, thaibasilika, salt och peppar.
- Lägg sallad på brödskivorna. Lägg på makrill, ägg och rödlök.
- Toppa med yoghurtsås, peppar och basilikablad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
karin Fredriksson
2012-08-08
Skall pröva ...