Grönsakswok med svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Krispig grönsakswok med nötig smak från sesamolja.

Tillagningstid: 30 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g haricots verts
  • 6 msk olivolja
  • 600 g paprikor i bitar
  • 500 g färsk lök i klyftor
  • 240 g pak choy i bitar (Kål från Japan/Kina som liknar mangold)
  • 500 g shiitake -svamp
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk sesamfrö

Gör så här

  1. Förväll bönorna i kokande saltat vatten cirka 4 minuter. Häll av vattnet och spola dem kalla. Låt rinna av.
  2. Sätt woken över grillen. Häll i och hetta upp 1/3 av olivoljan, grönsakerna och svampen. Woka försiktigt tills grönsakerna och svampen fått färg. Blanda ner 1/3 av sesamoljan, saltet, pepparn och eventuellt sesamfrö. Fortsätt med det resterande på samma sätt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kycklinggryta med svamp

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grönsaksbolognese

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Älggryta med svamp och paprika

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(16)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 200 g haricots verts
  • 6 msk olivolja
  • 600 g paprikor i bitar
  • 500 g färsk lök i klyftor
  • 240 g pak choy i bitar (Kål från Japan/Kina som liknar mangold)
  • 500 g shiitake -svamp
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk sesamfrö

Grönsakswok med svamp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Krispig grönsakswok med nötig smak från sesamolja.

Tillagningstid: 30 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förväll bönorna i kokande saltat vatten cirka 4 minuter. Häll av vattnet och spola dem kalla. Låt rinna av.
  2. Sätt woken över grillen. Häll i och hetta upp 1/3 av olivoljan, grönsakerna och svampen. Woka försiktigt tills grönsakerna och svampen fått färg. Blanda ner 1/3 av sesamoljan, saltet, pepparn och eventuellt sesamfrö. Fortsätt med det resterande på samma sätt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kycklinggryta med svamp

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grönsaksbolognese

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Älggryta med svamp och paprika

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(16)