Grönsakswok med svamp
  • Tid 30 min

Grönsakswok med svamp

0 (0 betyg)

Krispig grönsakswok med nötig smak från sesamolja.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

10 portioner
  • 200 g haricots verts
  • 6 msk olivolja
  • 600 g paprikor i bitar
  • 500 g färsk lök i klyftor
  • 240 g pak choy i bitar (Kål från Japan/Kina som liknar mangold)
  • 500 g shiitake -svamp
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk sesamfrö
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Förväll bönorna i kokande saltat vatten cirka 4 minuter. Häll av vattnet och spola dem kalla. Låt rinna av.

  2. 2

    Sätt woken över grillen. Häll i och hetta upp 1/3 av olivoljan, grönsakerna och svampen. Woka försiktigt tills grönsakerna och svampen fått färg. Blanda ner 1/3 av sesamoljan, saltet, pepparn och eventuellt sesamfrö. Fortsätt med det resterande på samma sätt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar